Informatie Slijterij Henk Peter

Sinds 2002 bevindt slijterij Henk Peter zich in Bunschoten Spakenburg. In 2010 is de slijterij overgegaan naar de huidige winkel op de Zuidwenk 787 e-f in Bunschoten Spakenburg, met 300 m2 bedrijfsruimte.

In de slijterij is een groot aanbod van verschillende soorten dranken verkrijgbaar. Denk aan cognac, gin, korenwijn, rum, sherry, bier, bier, mousserende dranken, gedistilleerde dranken en exclusieve dranken. U heeft ruimschoots de keuze in het assortiment.

Bent u ergens naar op zoek en kunt nu het niet in ons assortiment terugvinden, of heeft u vragen? Laat het ons weten, en we kijken wat we voor u kunnen doen.

Ook als u op zoek bent naar een cadeau, kunt u bij Slijterij Henk Peter terecht. Wij kunnen u adviseren op het gebied van verschillende soorten drank. Er is daarnaast ook nog de mogelijkheid om deze dranken online te bestellen in onze webshop. Op basis van verschillende categorieën, prijsfilters, land van herkomst en merken kunt u gemakkelijk vinden waar u naar op zoek bent.

Wat kun je allemaal krijgen bij Slijterij Henk Peter?

Slijterij Henk Peter in Bunschoten is gespecialiseerd in exclusieve dranken. Daarnaast verkoopt de slijterij ook vele soorten wijn, gedistilleerde dranken, bieren en frisdrank. Verder kun je er terecht voor de verhuur van taps, tafels en glazen. Ook voor de horeca is er van alles in huis. Van fustbier en frisdranken tot een op maat gemaakte wijnkaart. Daarnaast wordt het op de gewenste locatie bezorgd.

Een belangrijke specialisatie is de verkoop van zeer gelimiteerde en exclusieve flessen drank. Deze worden vaak gekocht om speciale gelegenheden te vieren of als investeringsobject. Slijterij Henk Peter heeft meer dan 60 soorten champagnes op voorraad. In de winkel meer dan 300 verschillende wijnen, ruim 200 whisky’s, speciaal bieren, gedistilleerde dranken en frisdranken.

Exclusieve merken op het gebied van whisky, cognac, port, champagne en wijn worden hier aangeboden. Voor ieder budget is in deze slijterij iets te vinden.

Contact en openingstijden

Openingstijden

Maandag                    09:00 – 18:00
Dinsdag                      09:00 – 18:00
Woensdag                  09:00 – 12:00
Donderdag                 09:00 – 18:00
Vrijdag                        09:00 – 21:00
Zaterdag                     08:30 – 16:00
Zondag                       Gesloten

Contact

Adres:                         Zuidwenk 78e-f, 3751 CG Bunschoten-Spakenburg Netherlands
URL:                            https://slijterijhenkpeter.nl
E-mail:                        info@slijterijhenkpeter.nl
Telefoonnummer:      +31 33 298 0470