Home » Tomatin

Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Tomatin Meets Sherry Oloroso

Tomatin Meets Sherry Oloroso is een unieke samenwerking tussen de Tomatin Distillery en Bodegas Tradicion. In deze verpakking vindt u dan ook van beide producenten een top product! De Tomatin Oloroso heeft in de gebruikte vaten van de Bodegas Jerez zijn rijping voltooid. Hier ligt dan ook de connectie tussen de twee producten. In deze verpakking vindt u dus zowel de op sherry vaten gelagerde whisky als de sherry zelf! Een exclusief pakket dat erg leuk is als cadeau of om gewoon eens de overeenkomsten tussen de twee producten te proeven!

100.00 Meer informatie

Tomatin Meets Sherry PX 

Tomatin Meets Sherry PX is een unieke samenwerking tussen de Tomatin Distillery en Bodegas Tradicion. In deze verpakking vindt u dan ook van beide producenten een top product! De Tomatin Pedro Ximenez heeft in de gebruikte vaten van de Bodegas Jerez zijn rijping voltooid. Hier ligt dan ook de connectie tussen de twee producten. In deze verpakking vindt u dus zowel de op sherry vaten gelagerde whisky als de sherry zelf! Een exclusief pakket dat erg leuk is als cadeau of om gewoon eens de overeenkomsten tussen de twee producten te proeven!

100.00 Meer informatie

Tomatin Vintage 2008 SINGLE CASK B&T

Ter ere van het 25 jarig jubileum van de Nederlandse importeur Bresser & Timmer is er een speciale 9 jaar oude Tomatin gebotteld. Het is een 9 jaar oude Highland single malt die is gedistilleerd op 30 oktober 2008 en vervolgens heeft gerijpt op een first fill bourbon vat. Gebotteld op 10 juli 2018 op vatsterkte van 56.6%, waarvan er slechts 204 flessen uit zijn gekomen.

89.00 Meer informatie