Nieuws

Haal deze voortreffelijke Salentein in huis! Salentein Primus Chardonnay De eni…


Haal deze voortreffelijke Salentein in huis!

Salentein Primus Chardonnay
De enige witte wijn uit de Primus serie en wat voor één! De mooie goudgele en olijfgroene tinten in het glas zijn een mooie introductie voor de elegante neus van rijpe appel, abrikoos en bloemen. De kruiden vanille en Frans eikenhout passen uitstekend bij de volle structuur en de charmante lange afdronk.

Salentein Primus Malbec
Deze Primus toont de klassieke diep paarsrode kleur van de Malbec. De prachtige expressieve geur biedt de oplettende neus een variëteit aan aroma’s van bramen, bosbes en roodfruit ook kunt u specerijen ontdekken. De zeer elegante Salentein wijn heeft een prachtig mondgevoel en de afdronk is bijpassend lang.

Salentein Gran Vu Uco Valley Blend
Grootse wijn van Bodegas Salentein! De Grand VU Blend heeft een intens diep rode kleur en bevat complexe en intense aroma’s die doen denken aan zwart fruit, zoethout en menthol. Elegant en goed gestructureerd met rijpe tannine. Het feestje duurt nog lang voort in een prachtige afdronk.

#wijnen #rodewijn #wittewijn #wijn #slijterijhenkpeter #kerst #cadeautip #cadeau #wine #winelove #wijnenwijnenwijn #present #christmas #kerstcadeau #essentieel

Bron